sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Päiväkirja 4.2.1963

Tästä eteenpäin julkistan päiväkirjaani 16 jaksossa, joka jakautuu ajalle 4.2.-63 - 2.12.-63 ja kertoo jossain määrin siitä vuodesta elämässäni. Muutamia pieniä poikkeuksia lukuunottamatta julkaisen kaiken, ja jokaisessa blogissa myös kommentoin asioita.
.
Maanantai 4.2.-63
Olen ollut jo kohta kaksi kuukautta kotona etelässä oloni jälkeen. Viikko alkoi suotuisissa merkeissä. Olen suunnitellut, että saisin jo tällä viikolla ajon loppuun.
Ajoin tänään 4 kuormaa ja yritän pitää samaa tahtia koko viikon. Tänään aamupäivällä olikin melko kaunista ilmaa, mutta iltapäivällä alkoi tuulemaan, ja kaikki enteili todellista myrskyä. Suolla olivat jäljet joka kuorman jälkeen peitossa, ja lumi ryöppysi niin, että jouduin suojaamaan kintaalla kasvojani.
Kello oli 18,30 kun tulin kotiin.
Ajan Sävel tuli tänään. Olen katunut koko lehden tilaamista.
Käytiin Nellyn ja Eiran kanssa 7 kilometrin lenkillä.
Olemme Isän ja Saviniemen Erkin kanssa pohtineet Valppaan sivuseuran perustamista tänne Itä-Ähtäriin. Keskiviikkona on Valppaan vuosikokous, jossa otamme sen esille.
Eilen oli Urheilutalolla sarjahiihdot. Santalan Anita voitti Eiraa vain 2 sekuntia. Nelly ja Ulla olivat sarjassaan vain kahden. Nelly luonnollisesti voitti. Ähtärin kansalaiskoulukin vihittiin eilen, siitä oli suuret otsikot lehdissä. Pentti Nikula paransi seiväshypyn tulostaan 510cm, joka on 16 senttiä parempi kuin hänen omissa nimissään ollut entinen maailmanennätys.
Tulos ei kuitenkaan kelpaa, koska se on sisäradalla hypätty.
.
Se oli sitä keskitalven aikaa. Olin palannut Etelästä kotiin talveksi, ja monenlaisia suunnitelmia risteili päässä.

Ei kommentteja: