keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Selityksiä uhkakuviin

Olen yleensä aika valoisa luonne ja siksi tulee nuo maailmanlopun asiat aika harvoin mieleen, mutta eilen tuli kun olin pari päivää aikaisemmin jutellut adventistinaapurini kanssa.
Hän uskoi todella lähestyvään tuhoon ja kertoi lukevansa sen todisteeksi Danielin kirjan profetioita.

En ole myöskään kovin uskonnollinen, mutta olin hyvin väsynyt ja tuntui kuin nykyiset synkät uutiset voisivat olla suuntaa antavia vielä nykyistäkin suurempiin katastrofeihin maailmassa.
Todellisuutta on maapallon ylikansoittuminen ja luonnonvarojen riisto.

Haluaisin palata ajassa taaksepäin. Aikaan jolloin energia ei hallinnut kaikkea vaan ajeltiin hevosella kirkkoon. Olen ehtinyt nähdä myös sitä aikaa, jolloin perustettiin kotikaupunkiini myös ensimmäinen huoltoasema. Elämä oli jotenkin turvallisempaa vaikka sotia silloinkin pelättiin koska ydinpommi oli jo keksitty.

Ei ole varmasti väärin pohtia näitä asioita edes hetken. Olisi kyettävä säilyttämään kaikki elämän muodot maapallolla, joka on yhä arvoitus meille elämän rikkaudessa ja moninaisuudessa. Toivon jokaisen pyrkivän pienempään kulutukseen elämässä että riittäisi myös niille joilla ei ole mitään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maailmanloppu tulee aikanaan aivan varmasti.Siitä kerrotaan Raamatussa. Myös tuomiopäivä tulee aikanaan. Vuorenvarmasti. Sekin sanotaan Raamatussa.
Jeesuksen Kristuksen sovitukseen, ristinkuolemaan turvautumalla, Jeesukseen uskomalla, Hänet sydämen Herraksi ottamalla, ei meillä kuitenkaan ole hätäpäivää, eikä kuura-aamua.
Rukoile turvallisella mielellä Jeesusta elämääsi.
-Usko Jeesukseen, niin sinä pelastut, sanotaan Raamatussa.
Siunausta elämääsi ja pohdintoihisi :)

T: Kaisa Jouppi (kommentin lähettämisessä oli jotain häikkää).

Sulo Heinola kirjoitti...

Vaikka uskoisin kaikki raamatun selitykset asioihin mitä ympärillämme tapahtuu joutuisin edelleen miettimään mitä ne selitykset tälle päivälle siirrettynä tarkoittavat.
Oikeastaan en ole mikään kirjaviisas uskovainen vaan uskon luonnon kuljettavan kaikkea elämää omalla tavallaan jota voimme hyvillä teoillamme vain hieman auttaa. Kiitos Kaisa kommentistasi. On ihan mukava joskus palata näihin vanhempiin kirjoituksiin.