torstai 2. kesäkuuta 2011

Auttavat kädet


Tänään vietin sitten arkipyhää osittain rauhallisesti, mutta oli myös vähän kiirettäkin.  Päivä oli  kaunis ja mökillä nurmikko odotti.
Ruohonleikkuri kuului näihin halpapainoksiin ja vähän jännitti miten se toimii.
(Hinta oli Keskisellä 159 euroa.)

Ruoho oli kyllä senverran pitkää että oli viimeinen tilaisuus leikata sitä. Muuten ei varmaan pieni pihaleikkuri olisi siihen riittänyt.
Kaikki toimi ihan  hyvin. Mäkäräisiä oli edelleen runsaasti, mutta kello 15,00 ruoho oli pihalta leikattu.

Kello 16,00 alkoi Ähtärin kirkossa Auttavat kädet yhdistyksen hengellinen konsertti Ähtärin kirkossa, jonne olimme ystäväni kanssa päättäneet mennä. Nälkäkin kurni ja piti käydä kotona pikaruokailemassa hernekeittoa ja vaihtaa hikinen paita.
Siinä kesken  kaiken soi ovikellokin.
Sisko miehensä kanssa oli Ruotsista käymässä Suomessa ja poikkesi tosi sopivalla hetkellä.

En kuitenkaan olisi puhunut Hänelle aikeistani mennä kirkkoon, mutta onneksi Heillä olikin kiire taas toiseen paikkaan niin lopulta näytti siltä että voisimme ehtiäkin vielä konserttiin.
Pienellä kiireellä sitten kirkolle jossa parkkipaikoilla oli runsaasti autoja.
Auttavat kädet on kristillinen yhdistys jonka toiminnasta minulla ei ole mitään tarkempaa tietoa. Konsertista saimme tiedon rautatieaseman ovessa olevasta ilmoituksesta.
Auttavat kädet yhdistystä vetää Rainer Ruth, joka myös itse esiintyi tilaisuudessa.
Esiintyjiä oli toki tullut kauempaakin ja saimme nauttia tosi hyvästä musiikista.

2 kommenttia:

pike kirjoitti...

Tuttuja todennäköisesti, kyösti taitaa soittaa pianoa, ja onko henry laulamassa, Rakastan romani musiikkia, etenkin laulua ja heidän lauluääntä.t.pipsa

Anonyymi kirjoitti...

Pianossa soittaa Petri kuusisto syntikkaa soittaa Heikki Mäntyniemi. Laulajat ovat Jari Roth,Rainer Roth,Allan Roth,ja kitaraa soittaa Jussi Palmroth