Tämähän se tietenkin on erinomaista sapuskaa poikamiehelle.
En yritä vakuuttaa ketään aterian terveysvaikutuksilla, mutta valkuaisaineita on ainakin riittävästi.
Itsekin lukeudun jo ukkomieskaartiin enkä tee näitä herkkuja kuin pari kertaa viikossa.
Taustalla olevassa kattilassa on muuten kaurapuuroa, joka on Tamperelaisen mielitiettyni herkkua!
Pieni vinkki kaikille tämänkaltaisen herkun valmistajille!
Laittakaa munien päälle murennettua sinihomejuustoa
niin tulee tosi maukasta ruokaa!
6 kommenttia:
Hyvä kokki ei tarvitse kaikkia mahdollisia lisähöystöjä, taito on tärkein.Mieskokithan ovat tunnetusti taitavia, tätä täytyy kokeilla. Terv. Matti
Moi Matti
Sattumalta huomasin ja ajattelin tärkeäksi kertoa keksinnöstäni muillekin.
Nuo kananmunat ovat sopivasti paistumassa, kun ei ole rikottu keltuaista. Se vasta herkkua on!
Lienee tuo kananmuna herkullista homejuuston kanssa.
ritvaliisalle
voin sanoa että kannattaa kokeilla!
Viime aikoina on ruokahalu ollut vähän hakusessa, mutta nyt on sellainen ohje, että vois maistua mullekin :)
Lähetä kommentti