keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Päiväkirja SS2 1.7.1966

Eilinen kirjoitukseni tuntui hieman keskeneräiseltä, siispä jatkankin sitä nyt parhaan tahtoni, ja taitoni mukaan.
Sain Äidiltä ja Mummilta kirjeen tänään, siihen oli liitetty pieni rahasumma mukaan suureksi ilokseni.
Olen pohtinut tänään onko enkeleitä olemassa, ja tullut siihen tulokseen, että nainen voi olla oikea enkeli. Oikea ihmeellinen enkeli. Tiedetään että naiset ovat "huoria,"porttoja,"lutkia" ja kukaties mitä muutakin, mutta mitäs me miehet olemme?
Meidän tunteitamme ja likaista intohimoamme ei moitita.
Nainen kantaa vastuun.
Osa miehistä on todellisia psykopaatteja. He juovat, tupakoivat ja mellastavat. Kuitenkin he vaativat naiselta uskollisuutta ja raittiutta?
Kunnon nainen on hyvä äiti. Hän palvelee miestään ja hoitaa lastaan, eikä hän milloinkaan valita osaansa. Naisessa on paljon henkistä voimaa. Hänen rakkautensa ei sammu koskkaan.
Naisen tehtävä suvun jatkajana on raskas synnytyksineen ja raskauksineen. Me miehet vain huvittelemme ja tyydytämme himomme lainkaan käsittämättä mihin nainen uhrautuu antautumalla meille.
Kerran seurasin liikuttuneena, kun erään pojan tyttöystävä toi hänelle 5 rasiaa savukkeita tänne sairaalaan, jotka hän vähillä rahoillaan oli hankkinut.
Kun ajattelen kuinka oma vaimoni kutoo minulle villapaitaa, en voi olla värisemättä onnesta. MIES! Nainen on todellakin enkeli, ja sen vuoksi et saa parjata naista!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoisia merkintöjä! Eksyin sivuille ihan vahingossa etsiessäni kaikenlaista päiväkirjoihin liittyvää.